De therapie

Met de Bach en de remedies van Starremedies ben ik in staat jou te helpen met allerlei problematiek. Bloesemremedies bestaan uit trillingsfrequenties van planten die een disbalans in onze eigen frequenties die door het leven waar niemand door komt zonder blokkades te harmoniseren waardoor we weer dichter bij ons zelf komen.

Zo had ik iemand in de praktijk met astma. Zei kwam om het overlijden van haar man te verwerken, na 20 jaar kon ze nog steeds dagelijks huilen als het over hem ging. Door het verdriet en de schuldgevoelens via de druppels aan te pakken verdween haar astma. Er zijn geen reguliere medicijnen meer nodig.

In de Chinese geneeskunde zijn ze er al jaren en jaren van bewust dat langdurende emoties de veroorzaker is van lichamelijke klachten en ziekten. Dit is de reden waarom ziekten zich kunnen oplossen als de veroorzaakte gevoelens geneutraliseerd zijn.

Verwerking van trauma’s

Bloesemtherapie is zo uniek, de druppels zijn in staat trauma’s en nare gebeurtenissen te verwerken waar mensen jaren en jaren mee kunnen blijven rond lopen. Dit zonder dat het trauma hoeft worden herleeft of uitgebreid besproken hoeft te worden met mij als therapeut. Dit kan een verlies of rouwverwerking zijn, maar ook misbruik, mishandeling, PTSS, en dergelijke.
Helaas krijg ik soms mensen in de praktijk die alle wegen al bewandeld hebben, niets heeft ze geholpen op de manier die zei zochten. De druppels zorgen er voor dat alle angsten, boosheid en verdriet nu los gelaten kunnen worden.

Burn-out

Ervaar je stress? of heb je een burn-out? Je bent bij mij aan het juiste adres. De gemiddelde tijd om uit een burn-out te klimmen staat meestal meer dan een jaar voor. Tijdens het proces waar een mevrouw in zat kwam ze er achter dat ze haar huidige baan niet meer wilde. Door de remedies kwam ze er achter en vond ze de kracht haar eigen bedrijf uit de grond te stampen. Binnen een jaar was ze opgebloeid en leid nu een zeer succesvolle schoonheidssalon. Toen zei voor het eerst in de praktijk kwam kon ze nooit vermoeden dat ze deze keus zou maken.

Burn-out en stress preventie voor bedrijven

Heb je een bedrijf en wil je mij inhuren om medewerkers te coachen en preventie te bieden of te helpen herstellen van ziekten, overbelasting of een burn-out? Hier ligt mijn duidelijke expertise.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Kinderen

Al veel kinderen zijn door het gebruik van de door mij samengestelde remedies van leerproblemen en allerlei andere problematiek af. Zelfs een jongen die op school onhandelbaar was en waar de dreiging voor speciaal onderwijs in de lucht hing is helemaal opgeknapt. Ritalin en speciaal onderwijs is niet nodig gebleken.

Baby’s

Iedere geboorte is een traumatische ervaring voor een baby, niet elke pas geborene kan dit even snel verwerken waardoor het zo genoemde huilbaby’s worden. Mijn ervaring is dat na 1 dag druppels geven aan de pas geborenen het huilen stopt en er ontspanning komt. Zeker als het een moeilijke bevalling geweest is is het gebruik van druppels aan te raden.

Naast alle emotionele klachten waar iemand last van kan hebben, krijg ik ook veel mensen op mijn pad met onbegrepen lichamelijke klachten. Dit zijn klachten waar artsen geen oorzaak voor weten te vinden. regelmatig maak ik mee dat de klachten verdwijnen door de bloesemremedies, of sterk verminderen.

Onze manier van werken gaat heel goed samen met de reguliere geneeskunde omdat Bachbloesems reguliere medicijnen niet bijten en dus de werking ervan niet verstoren.

Bij lichamelijke ziekten waar wel een diagnose of zelfs meerdere diagnoses zijn gesteld, wordt vaak geleerd te leven met bijwerkingen of andere klachten die spelen. Juist hier is bloesemtherapie een nuttige aanvulling op de reguliere geneeskunde,

Wil je meer informatie? neem gerust contact met mij op of maak vrijblijvend een afspraak.

Ook kun je meer lezen op:

https://www.starremedies.nl/bachbloesemtherapie/.

Ook erg leuk om te lezen is het blog van mijn docente Madeleine Meuwessen

blog.madeleinemeuwessen.nl