Cliëntervaringen

Dankjewel!!
Ik ben bij Lennart gekomen omdat ik last heb van dromen en onrustig slapen. Ik loop hier al jaren tegenaan. Ik had inmiddels al verschillende dingen geprobeerd maar niets hielp. Bachbloesem therapie kende ik eigenlijk niet. Totdat ik Lennart tegen kwam op straat en hij dol enthousiast vertelde over zijn praktijk. In eerste instantie dacht ik het zal wel. Na nog een paar keer met hem gesproken te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik het toch wilde proberen. En ik ben super blij dat ik het gedaan heb. Het klinkt misschien overdreven maar het heeft mijn leven wel veranderd. Lennart heeft de druppels persoonlijk om mij afgestemd. Ik had het niet verwacht maar wat bleek na een week ging ik steeds rustiger slapen. Maar de druppels hielpen niet alleen s ’nachts maar ook overdag. Het is een stuk rustiger geworden in mijn hoofd. Ik had dat eigenlijk helemaal niet zo door maar nu het er niet meer is valt het erg op. De rust is mede gekomen doordat ik bepaalde dingen los kan laten en mij er niet meer druk om maak. Daarnaast zie ik altijd beren op de weg. Sinds ik de druppels neem kan ik wat meer langs de beren heen kijken. Wat als gevolg heeft dat ik zelfs de stap heb genomen om te solliciteren. En dit had ik 3 maanden geleden niet verwacht!
Best lezer, Ik kan je maar 1 tip geven. Je hebt de weg naar de site al gevonden. Probeer het gewoon! Ook al twijfel je of het wel helpt. Je kan er altijd weer mee stoppen.
Lennart: Super bedankt dat je in mijn leven kwam!

Groet,

Een tevreden client

Anna

Ik ervaar Lennart Obdam als een open en warmhartige persoonlijkheid.
Zijn grote intuïtie en kennis van de bloesemremedies en en hun krachtige werking maken hem tot een bevlogen therapeut.

De druppels helpen mij stapje voor stapje zware dingen los te laten en meer terug  in mijn centrum te komen.

Angela

Lennart is een fijn persoon. Hij luistert echt naar je, maar voelt zelf ook heel goed dingen aan. Vaak al voordat je zelf weet dat je er last van hebt.
Ik ben zelf bij hem in de praktijk geweest met burn-out klachten. Hij heeft me er erg goed mee geholpen, met de bloesemremedies natuurlijk, maar ook door de fijne gesprekken die we hebben gehad. Ondanks alle ‘ellende’ konden we er gelukkig ook altijd wel om lachen. Er hangt een ontspannen sfeer.
Mijn dochter is ook bij Lennart geweest. Ze durfde bijna niet op openbare toiletten te plassen. Ze heeft druppels gekregen en nu durft ze steeds beter naar een openbaar toilet te gaan. Echt super!